Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

نانوایی و شیرینی پزی در مالزی

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

نانوایی و شیرینی پزی

کوآلالامپور- مالزی

علی وکیلی

شماره تماس: 60186665392+

https://www.fanofa.com/beakery-fanofa0001570.htm


کیک رولت یا رولت سوئیسی  نوعی کیک اسفنجی است.  این نوع کیک نازک پخته می شود  و بر روی آن مربا یا خامه می ریزند  و می پیچند. سپس اسفنج پیچیده شده را برش می دهند. سطح رولت را  می توان  با پودر قند،  پودر شکلات ، کاکائو و نظایر آن پوشش داد .  معمولا رولت هایی  که  در آن کرم کره بکار می‌رود، دوام بیشتری نسبت به  نوع خامه‌ای آن  دارد. رولت از جمله  شیرینی‌های پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که به دلیل تنوع می‌تواند به عنوان  دسر نیز  سرو بشود.  همچنین به دلیل ظاهر بسیار زیبایش  میتواند میز غذای   شما را جلوه ای دو چندان ببخشد  و زیبایی میز پذیرایی را  دو چندان کند.

رولت بیش از نیم قرن پیش،  به آمریکایی ها شناسانده شد. داستان رولت، از سال ۱۹۶۲ آغاز  شد؛ آن هنگام؛  اُ.دی. مک کی که در واقع بنیان گذار برند مک کی فودز بود، در یک رویداد تجاری شرکت کرد. او در آن رویداد موفق شد   با شماری از تولیدکنندگان شیرینی که هر یک از کشورهای مختلف گرد آمده بودند؛  ملاقات کند. مک کی مبتکر و خلاق بود و ایده های فراوانی برای تهیه  و نحوه ی تزئین و سرو کیک و شیرینی و دسر داشت. مک کی در این سفر با دسری به نام «mini swiss roll» آشنا شد که همانند رولت بود اما  در حقیقت مقیاسی  کوچک تر از رولت به شمار می آمد. ریشه ی رولت یا همان  کیک رول شده، نوعی دسر سوئیسی به نام «Roulade» بود و نام سوئیس رول، از همان زمان در شناسنامه ی  این دسر ثیت گردید  و کتاب های آشپزی زیادی در لندن این نام را در متون آشپزی و شیرینی پزی خود به کار  بردند. و بدین ترتیب روز به روز  بر تعداد  علاقه مندان به این نوع شیرینی افزودند. رولت شیرینی انواع گوناگونی دارد. رولت خامه ای ف رولت کرم کره ای، رولت مربایی و ... از انواع رولت هستند.



رولت شکلاتی از اقسام رولت  هایی است که از محبوبیت بالایی برخوردار است . ترکیب بی نظیر شکلات و خامه همیشه ترکیبی پر طرفدار و لذیذ بوده  و با ذائقه ی مردم و اقوام کشورها ی سراسر دنیا سازگاری داشته است. پخت رولت شکلاتی خانگی به سه روش رایج و معمول است. روش اول روشی است که بیشتر در کشورهای اروپایی مثل فرانسه و اسپانیا متداول  است و روش دوم آن نیز روشی جدیدتر است روش اول  معمولا محبوب شکلات دوست هاست. و روش سوم نیز سریع ترین و آسانترین روش پخت رولت شکلاتی است. در نگاه اول، تهیه و پخت رولت به نظر مشکل می آید اما حقیقت آن است که تهیه ی این شیرینی با به کار بستن تجربیات شیرینی پزی چندان مشکل نیست. خوشمزگی و اسفنجی بودن رولت کارآزمودگی و تبحر منحصر به فردی را می طلبد.  با رولت و شیرینی های  شیرینی پزی ما بهترین طعم و مدل شیرینی و  رولت را تجربه کنید.


www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#دسر#شیرینی#کیک#مالزی#fanofa


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد