Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

شیرینی ارکیده در کانادا

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com/  

شیرینی ارکیده

 

مژده به دوست داران هنر جذاب شیرینی پزی و همراهان همیشگی شیرینی ارکیده.پکیج آموزش شیرینی خشک؛آموزش آنلاین چهار مدل شیرینی پرطرفدار بصورت جامع و گام به گام .آموزش تمام اصول پایه و جزییات پخت شیرینی به همراه فیلم از تمام مراحل کار.با رفع اشکال دایمی و نامحدود بدون نیاز به هیچ پیش زمینه قبلی درمورد پخت شیرینی.

 

موارد آموزشی کلاس آنلاین:شیرینی کرامبل شیرینی موکا و فندق شیرینی وینی شیرینی ماندل بولارانکات مربوط به تزیین شیرینی ریزه کاریهای کار با شکلات آموزش اصول صحیح اندازه گیری مواد تخفیف ویژه برای عزیزانی که تا اول نوامبر ثبت نام خود را نهایی بفرمایندبرای اطلاعات بیشتر با شماره +15146778663 تماس بگیرید.

 

کانادا کبک

سپیده احمدی

15146778663+

 

https://www.fanofa.com/-fanofa0002393.htm


شیرینی به ماده غذایی اطلاق می گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یاقندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلات ها را هم در بر می گیرد. در اغلب


شیرینی ها، آرد و تخم مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر ماده شیرین کننده بشمار می آیند. شیرینی ها به چند گروه تقسیم می شوند؛ کیک ها، تارت ها، شکلات ها و پای ها از جمله گروههای پر طرفدار و متنوع شیرینی به شمار می روند. شیرینی در شیرینی فروشیهای ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و  تر تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه

استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی

های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی

خامه ای و رولت اشاره کرد. شیرینی های اصیل و سنتی  مانند گز و سوهان نیز   متعلق به ایران است.

 

طعم و مزه و شکل و شمایل شیرینی ها امروزه  شهر به شهر فرق می کند.

مردمان خاورمیانه عاشق شیرینی های پرشهد وشربت هستند و شیرینی های مغزدار را بیش از  دیگر شیرینی ها دوست دارند.از این نمونه  میتوان به انواع با قلوا ها اشاره کرد:باقلوا استانبولی،ترکی،یزدی،لبنانی و

مردم آسیا و جنوب شرقی آسیا بیشتر به شیرینی های برنجی و بخارپز علاقه دارند.شیرینی های چینی که از نظر ظاهری جزو زیباترین و جذاب ترین شیرینی ها هستند از همین نمونه اند.

اروپایی ها به کیک و کوکی بیشتر علاقه دارند .به خصوص  کیک های میوه ای که با میوه ی فصل تهیه می شود.آن ها اغلب  کیک  را به همراه وعده غذایی صبحانه یا عصرانه میل میکنند. تارت ها نیز شیرینی مورد علاقه ی اروپاییان است.

با اینکه هزاران نان و شیرینی محلی در ایران وجود دارد اما شیرینیهای خارجی به دلیل  طرح و طعم  و ظاهر متنوعی که دارند؛  در سراسر  دنیا طرفداران بسیار زیادی دارند که عاشق عطر و طعم آن ها  هستند. شیرینی ها ی ملل مختلف امروزه؛ در ایران  و اغلب کشورها پخت می شوند و استقبال زیادی از آن ها میشود. شیرینی هایی به مانند مانند:تارت های میوه ای،سیب،توت فرنگی و شکلاتی ویا  انواع کیک ها، انواع پای ها و کوکی های خارجی که خود  رقیبی  برای شیرینیهای ایرانی به شمار می روند. بالطبع  ممکن است شیرینی های ملل دیگر به دلیل طعم و افزودنی های خاص باب طبع مردم یک کشور یا قوم نباشد اما چشیدن و مزه کردن آن ها خالی از لطف نیست.

   

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

https://fanofa-world.blogsky.com

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#دسر#شیرینی#کیک#کبک#fanofa


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد