Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

آموزش آمازون در تورنتو

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی # تبلیغات # فارسی زبانان # تبلیغات # آگهی  # فارسی زبانان

CAD 500.00

آموزش آمازون

آموزش آمازون در 6 جلسه همین حالا ثبت نام کنید با تخفیف ویژه 500 $ شماره تماس 6479374224

کانادا تورنتو

شهاب صفی

شماره تماس: 16476475206+

https://www.fanofa.com/amazon-training-fanofa0002015.htm



در دهه 90 میلادی اینترنت در جهان رواج یافت و استفاده از کامپیوتر های شخصی از نیز به همین ترتیب. همچنانی که کاربرد اینترنت در جهان  گسترش می‌یافت، تجارت پیشه گان وکار آفرینان بر آن شدند، از این بستر آنلاین برای گسترش کسب و کارشان بهره ببرند. فروش محصولات به صورت آنلاین فرصت های و پتانسیل های زیادی با خودش به همراه داشت و همین شد که جف بزوس یعنی موسس آمازون دست به کار شد.

سال 1994 بود که جف بزوس (jeff-bezos) پیشه ی پیشینش یعنی معاونت رییس در یکی از شرکت های وال استریت را ترک کرد و به سیاتل آمریکا رفت و فعالیت هایش را برای تاسیس یک استارت آپ آغاز  کرد. این استارت آپ بعدها آمازون نام گرفت. یکی از مسائلی که بزوس را تشویق به فعالیت کرد مقاله ای بود که در آن رشد 2300 درصدی سالانه اینترنت پیش بینی شده بود و همین شد که جف بزوس لیستی از 20 محصولی که از طریق اینترنت امکان فروششان بود را تهیه کرد و همین لیست 20 تایی را به یک لیست 5 تایی کاهش داد که از نظر خودش مهم ترین محصولات بودند. این پنج محصول شامل CDلوح فشرده، سخت افزار و نرم افزارهای کامپیوتری، ویدیو و کتاب بودند.

بزوس شهر سیاتل را در آمریکا برای دفتر مرکزی اش انتخاب کرد چرا که سیاتل از نظر تکنولوژی از بقیه شهرها پیشرفته تر بود و یک انتشاراتی خیلی بزرگ هم برای توزیع کتاب نزدیک آن بود. در همین اثنا بود که تلاش های جف بزوس برای جذب سرمایه گذاران شروع شد و توسعه دهندگان حرفه ای برای وب سایتش انتخاب کرد و نتیجه آن بود که در سال 1995 وب سایت تاسیس شد و طی مدت کمی به وب سایت شماره 1 فروش کتاب در سطح وب تبدیل شد.


تنها 4 ماه از فعالیت آمازون می گذشت که تبدیل به یک وب سایت بزرگ و محبوب شد و در بسیاری از نظرسنجی های اینترنتی رتبه ی بالایی را به دست آورد. به طوری که آمازون از 50 ایالت در آمریکا و 45 کشور مختلف دیگر سفارش می گرفت. یکی از تفاوت هایی که آمازون با رقبایش مثل Barnes & noble داشت این بود که در انبار آمازون موجودی نهایتا به 2000 محصول می رسید و بیشتر سفارشات بدون اینکه واسطه ای داشته باشند مستقیما از توزیع کنندگان و عمده فروشان تامین می شد و به دست مشتری می رسید پس عملا انباری درمیان  نبود.

آمازون تلاش بسیاری کرد تا استاندارد بالایی را برای خرید تحت وب به وجود بیاورد چیزی که تا آن زمان اجرا نشده بود. هدف آمازون از این بیزینس فقط کسب سود نبود و توجه بسیاری به مشتری می کرد و شاید دلیل موفقیتش هم همین بود. به همین ترتیب تا قبل از سال 97 میلادی تعداد کتاب هایی که توسط  آمازون فروخته شده بودیک و نیم میلیون عنوان بود.

قیمت کالاهایی که توسط آمازون  عرضه می شد همگی مشمول تخفیف بود وپایین تر  از قیمت بازار.حتی قسمتی در وب سایت وجود داشت تحت عنوان مرکز مشاوره و در این قسمت مشتری ها می توانستند برای خرید کتابی که در حوزه علاقه شان است مشورت بگیرند و آمازون بر اساس تاریخچه خرید مشتری کتاب های نزدیک به سلیقه اش را به او پیشنهاد می داد.

آمازون در ابتدای کار نوآوری هایی هم به منظور جلب و جذب مشتری به کار می بست.. گاهی  به همراه سفارش  مشتری هدیه ی کوچکی  هم می فرستاد و مشتری های خود را از کتاب جدیدی که رسیده بود اطزطریق ایمیل مطلع می ساخت. آمازون در ذیل  صفحه محصول امکان اظهارنظرمشتریان را اضافه کرد. بدین ترتیب  مشتری ها می توانستند توضیحاتی را که می خواهند زیر محصول بگذارند یا در مورد کتاب با دیگران بحث کنند و یا حتی قبل از خرید هر جلد کتاب نظرات را بخوانند و در مورد کتاب تصمیم گیری کنند.

در عرض کمتر از دو سال از فعالیت آمازون، Amazon.com از بخش خصوصی خارج شد و در سال 1997 سهامش را به طور عمومی وارد بازار بورس آمریکا کرد.



یکی دیگر از زمینه های رشد آمازون همکاری با دیگر وب سایت ها بود که اوایل سال 96 روی داد.  داستان از این قراربود سایت های مستقل و شخصی می توانستند تبلیغ یکی از کتاب های دلخواهشان را روی وب سایتشان بگذارند و مشتری را به وب سایت آمازون هدایت کنند. اگر مشتری سفارشی انجام می داد 3 تا 8 درصد کمیسیون به صاحب وب سایت تعلق می گرفت.

در اواسط سال 97 میلادی بود که آمازون قرارداد های بزرگی با شرکت هایی همچون Yahoo، America online، Netscape  و Altavista بست و دریچه ای از شهرت بیشتر به روی کمپانی باز شد. در همین اثنا بود که بزوس اعلام کرد شرکتش اولین خرده فروشی اینترنتی است که به یک میلیون مشتری دست پیدا کرده است. در حالی که در سال ۲۰۱۸ آمازون با فعالیت در ۱۶۰ کشور دنیا سالانه حدود ۲۳۲ میلیارد دلار فروش دارد.

 

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#آموزش#آمازون#اینترنت#تورنتو#fanofa

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد