Fanofa

آگهی و آگاهی

Fanofa

آگهی و آگاهی

فروش پسته در هند

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#fanofa

# آگهی # تبلیغات # فارسی زبانان # تبلیغات # آگهی  # فارسی زبانان

فروش پسته

با سلام فروش پسته در تناژ مختلف پسته های اکبری ، احمد آقایی ، فندقی ، کله قوچی و بادامی با قیمت مناسب و کیفیت عالی.

هندوستان

شماره  تماس: 919886833317

حسین سینایی

https://www.fanofa.com/salle-pistacia-fanofa0001409.htm


پسته گل سرسبد آجیل ایرانی است. سرشار از  پتاسیم است.  مواد مغذی متعددی دارد و به همین دلیل محصولی است که در سرتاسر جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است وبرای سلامتی مفید است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران هستند.ایران  وآمریکا ، از جمله تولیدکنندگان بزرگ تولید و صادرات پسته در جهان به‌شمار می‌روند. گزارشها و آمار حاکی است هفتاد تا هشتاد درصد کل تولید سالانه پسته توسط این دو کشور صورت می گیرد. پسته گیاهی است که از گذشته تا به امروز در مناطق گوناگون ایران کاشته  می‌شده‌است. جنگل‌های وحشی پسته شمال شرق ایران به ویژه مرز افغانستان و ترکمنستان راپوشش داده است. درخت پسته طویلالعمراست و می‌تواند تا ۳۰۰ سال عمر کند. درختان پسته پس از سال هفتم تا دهم به محصول دهی قابل توجه و سال بیستم به حداکثر میزان محصول دهی می‌رسند. این درخت  می‌تواند تا ۱۰ متر رشد کند و به‌طور میانگین ۵۰کیلوگرم محصول در دوره ی دو  ساله تولید کند. پسته گیاهی بیابانی و مقاوم است و در  خاک‌های خیلی شور و سرما و گرما  توانرشد دارد. این درخت برای محصول دهی نیاز به تابستان‌های گرم و خشک و خاک با زه کشی بالا دارد و در مناطق مرطوب یا سردسیر محصول دهی و رشد خوبی ندارد.


روش متداول تکثیر پسته روش کاشت دانه و ایجاد نهال است و معمولاً پس از چند سال با سر برداری و پیوند زدن به گونه پسته ی مورد نظر خود می رسند. پسته به دو گروه گرد و دراز تقسیم‌بندی شده است. در ایران حدود ۹۰ گونه از پسته شناخته شده‌است؛ که تعدادی از آن‌ها به صورت گسترده و تجاری و برخی به صورت پراکنده و محدود کشت می‌شوند.مهمترین گونه های تجاری  پسته درایران عبارتند از :پسته اکبری، پسته خنجری، پسته کله قوچی، پسته احمدآقایی، پسته فندقی یا اوحدی.


پسته از جمله مواد غذایی با ارزش تغذیه ای فراوان است که فواید آن تقریبا تمامی عملکردهای بدن را پوشش می دهند. هرچند تمام مغزهای خوراکی در گروه مواد غذایی سالم و مغذی قرار دارند،  اما، پسته به دلیل ارزش های تغذیه ای کامل خود و فواید آن فوائی فراوانی برای بدن انسان دارد. پسته بیشترین میزان فیبر و چربی را دارد و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و اسیدهای چرب مورد نیاز برای بدن است. پسته سرشار از ویتامین  B6 است.  این ویتامین برای تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، مولکولی که اکسیژن را در گلبول‌های قرمز حمل می‌کند، بسیار حائز اهمیت است. پسته مملو از پتاسیم است. نصف فنجان پسته حاوی مقدار مواد معدنی مورد نیاز بدن مانند کلسیم، آهن، منیزیم و مس است. پسته بینایی را تقویت می کند. پسته ضد دیابت است. به کاهش وزن کمک می کند. در سیستم عصبی تعادل ایجاد می کند. سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد. پسته از کم خونی پیشگیری می کند.


 مغزهای خوراکی و از جمله پسته  یک رژیم غذایی سالم و  حتا متعادل را شکل می دهند. با این وجود، باید در مصرف آنها میانه روی واعتدال را رعایت کنیم. مصرف یک مشت از مغزهای خوراکی در روز توصیه شده است. در مورد پسته، مصرف  حدود 30 گرم مغز پسته درروز، توصیه شده است.به خاطر داشته باشید که بهتر است پسته ی خام و یا فاقد نمک را مصرف کنید تا از ورود سدیم بیش از حد به بدن که خود منجر به از بین رفتن  فواید این مغز خوراکی خواهد شد، پیشگیری کنید.

 

https://fanofa-world.blogsky.com/

www.fanofa.com

http://fanofa.blogfa.com/

#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#پسته#آجیل#اعلا#هند#هندوستان#fanofa

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد