https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#fanofa
# آگهی
# تبلیغات
# فارسی زبانان
فال تاروت فال قهوه فال میخی فال طبیعه فال لنورماند فال اوراکل فال عشق تک نیت ... جهت گرفتن وقت تماس بگیرید
کانادا - تورنتو
Aidaw clair
شماره تماس: 16477871711+
https://www.fanofa.com/coffee-and-tarot-fortune-telling-fanofa0001950.htm
فال قهوه یکی از روشهای پرطرفدار فالگیری و پیشگویی با استفاده از تهماندهی قهوه ی نوشیده شدهاست. معمولاً برای این کار ازته
مانده ی قهوه ترک استفاده میکنند.
فال قهوه در میان مردم یونان، ایران، ارمنستان، روسیه و یوگسلاوی رایج است.
فالگیری با قهوه در کشورها و مناطق جهان سبک و
سیاق متنوعی دارد، اما غالباً به این ترتیب است، فردی که متقاضی فالگیری است بیشتر
قهوه را مینوشند وقتی مخلوط غلیظی از
قهوه و آب در ته فنجان ماند،فنجان قهوه را روی نعلبکی برمیگردانند. پس از مدتی آن را برمیدارند و فال
گیر با توجه به طرح ها و شکلهای انتزاعی که در ته فنجان نقش بسته است، و مشابهت آن ها با
انسان و حیوان و درخت و چیزهای دیگر ؛
رویدادهایی را در خصوص گذشته و حال و آیندهی کسی که قهوه را خورده به او می گوید.
در حقیقت تفاله ای که از قهوه یا چای باقی می ماند شکل هایی از ابر ها ،سنگ فرش ها و حتی گل های قالی می باشد که این نشانه ها عموماً در آفریقا به کار می روند در نتیجه این نشانه ها نمادی هستند که به فرد کمک می کنند بتواند تعبیر فال قهوه را انجام دهد برای تعبیر فال قهوه فرد باید از علم نشانه شناسی آگاه باشد و از هر تصویر درک بالایی داشته باشد در این صورت نشانه ها را به آسانی می تواند تعبیر کند.
نشانه هایی که درته مانده ی فنجان قهوه به جای می ماند؛ توسط علم جدیدی قابلیت بازخوانده شدن دارند؛ که به آن تاسیوگرافی گفته می شود. تاسیوگرافی از لغت طاسه در زبان عربی وام گرفته شده و به معنای فنجان است.
فال قهوه در حقیقت بازخوانی و تحلیل و تفسیر نشانه های بازمانده قهوه در فنجان است. این فال ریشه در هنر تفسیر تفاله چای در چین باستان دارد. چای که نوشیدنی اختصاصی راهبان بود، در فنجان هایی زنگوله شکل نوشیده میشد.
پیش از آنکه فال چای در میان راهبان چینی مرسوم شود، آنها با بررسی نقوش ایجاد شده در قسمت داخلی زنگوله های معبد آینده را پیش بینی می کردند . بعدها طرح زنگوله؛ به طرحی ماندگار در تولید فنجانهای بدون دسته ی چای خوری به کار رفت.
شیوهی پیشگویی به جامانده از راهبان چینی بعدها میان اعراب و با استفاده از تفاله قهوه مرسوم شد. دانه قهوه برای اولین بار توسط اعراب و در حدود سال ۶۰۰ میلادی کشف شد و کاشتن و نوشیدن آن تا صدها سال جزو اسرار این قوم بود.
اعراب در ابتدا قهوه را بدون برشته کردن و به صورت سبز دم میکردند که یک نوشیدنی رقیق مانند چای از آن حاصل میشد. در اواخر قرن ۱۳ میلادی آنها ابتدا قهوه را بو داده، آسیاب میکردند و سپس دم کرده آنرا مینوشیدند.
مرکز کشت قهوه در یمن بود و کم کم استفاده از آن در سراسر شبه جزیره عربستان رواج یافت و بعدها توسط حکام عثمانی به ترکیه رسید. اولین قهوه خانه جهان به نام کیواهان Kiva Han، در سال ۱۴۷۵ در قسطنطنیه تاسیس شد.برخی می گویند چنین مکان هایی را می توان خاستگاه فال قهوه به شمار آورد.
https://fanofa-world.blogsky.com/
http://fanofa.blogfa.com/
#کانادا#تبلیغات#ایرانیان_ساکن_کانادا#فانوفا#آگهی_رایگان#فال#فال_قهوه#تورنتو#قهوه#fanofa